2019. július 16., kedd

Izraeli diákok kamarakoncertje Budapesten


Július 30-án, kedden este 18:00 órai kezdettel ad ingyenes koncertet a haifai Yuval Music Center 13 diákja.  A kamarazenekar közel egy órás előadása három részből áll: klasszikusokból, népszerű jazz standardokból és kortárs izraeli művekből. A koncert lehetőséget ad arra, hogy a nézők betekintést kapjanak a jövő izraeli zenészeinek képzésébe egy könnyed, nyáresti kamarakoncert keretein belül.

A koncert ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció: programs@icibudapest.org
A címben tüntessék fel: “koncert regisztráció”.A Yuval Music Center Észak-Izrael legjelentősebb zeneiskolája. Több mint 300 diákot oktatnak az óvodától az érettségiig. Az intézmény számára legalább annyira fontos a gyerekek egyéni mentorálása, mint a kamarazenei oktatása. Minden évfolyamnak saját zenekara van, ami mellett még hangszerenként további zenekarokban játszhatnak a tanulók. 

A budapestre látogató gyerekek a Zeneakadémia mellett még a Bálint-házban adnak majd szintén ingyenes koncertet, július 28-án este 18:00-ai kezdettel. Aki esetleg lemaradt a zeneakadémiai regisztráción, az itt még meghallgathatja őket.

A koncert a Bálint-házban szintén ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni az alábbi linken lehet: www.balinthaz.hu/yuvalKoncert program: 

Vivaldi: hegedű concerto,  
Monti csárdás,
Leroy Anderson: The Syncopated Clock,
Henry Mancini: The Pink Panther Theme
Naomi Shemer: Jerusalem of Gold,
Naomi Shemer: Let it Be,
Naomi Shemer: Od Lo Ahavti Dai,
Itai Boutbner: Shovim (Equals),
Hava Nagila,
Kobi Osnat – Derech Arucha (Long Way)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése