2020. november 5., csütörtök

Adi Weinberg izraeli gaga táncos - online mozgás workshopja


Legújabb izgalmas tánc projektünk egy mozgásművészeti workshop lesz novemberben. A workshop az L1 egyesület közreműködésével kerül megrendezésre.  



A Movement Playground foglalkozások bizonyos elemekre összpontosítanak: saját szokásaink megtörésére, képzeletünk felhasználására, a testünk tudatának elmélyítésére - a bennünk lévő térre, és kapcsolódásra a körülöttünk lévő világhoz, valaminta megszokott látótéren túl. Minden foglalkozáson különféle feladatokkal fogunk játszani, hogy megtapasztalhassuk a különböző fizikai érzéseket és bővítsük mozgáskészségünket. Az egyes foglalkozások vége felé lehetőség lesz találkozni és beszélgetni a fizikai kutatás témáival, valamint megosztani a gyakorlattal kapcsolatban szerzett tapasztalatokat, érzéseket, kérdéseket, és gondolatokat.

Minden foglalkozás 2 órás lesz (rövid vízszünettel)
A workshop ingyenes, de előzetes online regisztráció szükséges.

Csak a regisztrált résztvevők kapják majd meg az online műhely link-hozzáférését:

A workshop mindenki számára nyitott, 16 éves kortól kezdve, táncos háttérrel vagy anélkül.

Az oktatás nyelve angol lesz.


Kérjük, viseljen kényelmes ruhákat, melyben jól tud mozogni, iletve legyen mezítláb vagy zokniban. Szüksége lesz egy kis helyre a mozdulatokhoz - mely elegendő ahhoz, hogy a karjait körbeölelje, kiníújtsa, kb. 2m2 (vagy több!).
Kérjük, hogy hozzon magával egy füzetet és néhány íróeszközt az üléshez.
Kérjük, csatlakozzon 5 perccel korábban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kapcsolat, a hang és a videó jól működik-e, hogy időben kezdessünk (késve érkezők számára nincs bejelentkezés). A munkamenetek alatt kapcsolja be a kameráját.
Minden résztvevőnek részt kell vennie a foglalkozáson (nincs lehetőség a megfigyelésre, hogyki tudjon alakulni a közönségérzet).

* A Movement Playground műhelybe való belépéssel kijelenti, hogy jó állapotban van, és megérti a tevékenység jellegét. Teljes mértékben vállalja és felelősséget vállal a műhelyben való részvételéből eredő sérülésekért vagy károkért. Ön szabadon engedi és ártalmatlannak tartja a tanárt - Adi Weinberg Prejnát, a többi résztvevőt a tevékenység által okozott bármely vagy minden sérülés vagy kár tekintetében a törvény által megengedett legteljesebb mértékben.
** Adi Weinberg által a képzés során bemutatott módszerek tulajdonjoga továbbra is Adi Weinberg Prejna. A bemutatott műhely felvétele és terjesztése tilos.



ADI WEINBERG táncos, koreográfus és Gaga tanár (Ohad Naharin, a Batsheva Táncegyüttes művészeti vezetője és koreográfusa által kifejlesztett mozgásnyelv). Az elmúlt 3 évben a varsói Gaga közösséget építette, tanította Gagát és más műhelyeket Varsóban, Lublinban, valamint számos más rendezvényen és fesztiválon Lengyelországban, Európában és Izraelben.
A Jeruzsálemi Zenei és Táncművészeti Akadémián, a Haifa hivatásos táncosok programján végzett, és a Vertigo Dance Company-ban tanult. Kortárs táncosként a világ számos fesztiválján lépett fel.



Olyan koreográfusokkal és intézményekkel dolgozott együtt, mint: Andrea Costanzo Martini, Nadar Rosano, Efrat Rubin, Rachel Erdos, Noa Zuk, Aviv Eveguy, Shimrit Golan, Yuval Goldstein, Sharon Vaisvaser, Deganit Shemi, Michael Miller, Weronika Pelczyńska, Agnieszka Gliń , A Fresco Dance Company, az Izraeli Opera és a Lengyel Nemzeti Opera.
2014 óta koreográfusként fejlődött és alkotásait különböző platformokon és fesztiválokon adta elő, többek között a Machol Shalem Nemzetközi Tánchéten, a Tel Aviv Táncfesztiválon Suzanne Dellalban, a MAAT fesztiválon, az MSTT fesztiválon, a KRoki fesztiválon és így tovább.
2017-ben a Mifal HaPais Kulturális és Művészeti Tanács támogatásával jutalmazták koreográfiájának fejlesztéséért. Ezenkívül Shiatsu terapeuta, Ayurveda-Seed masszőr és Pilates oktató.




Link Ady Weinberg-hez: https://www.adiweinberg.com/

Link az L1 Egyesülethez: https://www.l1.hu/ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése